Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Poznati Englez krenuo putem Ljupka Petrovića

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Vodio je niz engleskih klubova, a sada je u Bugarskoj. Posle dvonedeljnog praćenja rada ekipe, britanski trener Alan Pardju postigao je dogovor sa čelnicima CSKA iz Sofije da preuzme slavni bugarski klub, koji je do pre tri godine vodio Ljupko Petrović.


Engleska 2: Na meču KPR – Šefild junajted, naša kladionica nudi kvotu 2.90 za igru 2-2.


Englez će da debituje u subotu u derbiju protiv Ludogoreca. Ekipa iz Razgrada je osigurala novu titulu, a CSKA se bori da zadrži drugo mesto, koje vodi u Ligu Konferencije.

Alan Pardju je tokom karijere vodio Reding, Vest Hem, Čarlton, Sautempton, Njukasl, Kristal palas i Vest Bromvič. Poslednji angažman imao je do pre dve godine u holandskom Den Hagu.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.