Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

Poznato kada Mesi odlučuje o narednom klubu, a jedan čovek samouveren: Imamo šansu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Lionel Mesi (Foto: Beta/AP)

Jasno je da će Lionel Mesi u subotu protiv Klermona da odigra poslednji meč u dresu Pari Sen Žermena. Potom će da napusti redove francuskog šampiona, a nije poznato koji će klub da mu bude sledeći.


LA LIGA: u subotu od 18:30 igraju Sosijedad – Sevilja, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75.


U Barseloni se nadaju da će da se vrati, ali ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Al Hilal mu nudi godišnju platu od 600 miliona evra i ugovor na dve godine. Argentinac mudro ćuti, a trener španskog šampiona Ćavi Ernandez je rekao da će Mesi sledeće nedelje da odluči.

Lionel Mesi će sledeće nedelje da odluči o svojoj budućnosti. Imaće moju punu podršku da nam se pridruži. Zna on da smo spremni da ga dočekamo. Ništa se nije promenilo i imamo šansu. Želimo Mesija ovde i pustimo ga da odluči. Spreman sam da ga uključim u naš sistem – rekao je Ernandez za Mundo Deportivo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.