Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Poznato kada Zvezda igra odložene mečeve u Evroligi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Evroliga je objavila termine odloženih mečeva Crvene zvezde u 19, 20. i 21. kolu tog takmičenja. U meču 19. kola Zvezda dočekuje Fenerbahče 27. februara od 21 sat.


EVROKUP: U utorak od 18 igraju Bursa – Promiteas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70. 


U narednom kolu, Zvezda će ponovo biti domaćin, ovoga puta Real Madridu, a meč je na programu 8. marta od 19. Zvezda će u 21. kolu, gostovati Žalgirisu 3. aprila od 20.

Crveno-beli su trenutno na 14. mestu na tabeli sa skorom od osam pobeda i 14 poraza. Naredni evroligaški meč igraju u petak kada u Kazanju igraju protiv Uniksa.

Radonjić: Nadam se da ćemo moći da napravimo neki trening

ATP BUENOS AIRES Lajović spasao tri meč lopte, pa se plasirao u osminu finala

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.