Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRED DVOBOJ POD BAGDALOM Partizan ponovo bez najvažnijeg igrača i Baždar na klupi (SASTAVI)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nađ bez prvog strelca (Foto: Starsport)

Od 16 časova na stadionu Mladost koplja će da ukrste Napredak i Partizan. Domaćin nema rezultatski imperativ, dok je gostima pobeda neophodna u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Monaka protiv Fenerbahčea (19:00) je 1.82.


Albert Nađ ne može da računa na svog možda i najboljeg igrača. U timu nema prvog strelca lige – Mateusa Saldanje. Zanimljivo je to da njega ne menja sjajni Samed Baždar, već Nemanja Nikolić. U sastavu nema ni povređenog štopera Svetozara Markovića.

Sa druge strane opasnost po gol Partizana biće trio Bastajić, Marjanović i Majdevac. Evo sastava dva tima:

NAPREDAK: Savić – Marinković, Krstić, Stevanović, Mihajlović – Jović, Marjanović, Bastajić, Tomić – Stanojlović i Majdevac.
PARTIZAN: Jovanović – Stojković, Filipović, Kovačević, Antić – Ovusu, Natho, Zahid, Kalulu, Severina – Nikolić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.