Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PRED VAŽNO GOSTOVANJE Tri boda otvaraju vrata Evropskog prvenstva, evo gde će “orlovi” moći da ih osvoje (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stevan Dika Stojanović sa saradnicima (Foto: Privatna arhiva)

Fudbaleri Srbije večeras od 20.45 igraju meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U Razgradu je domaćin “orlovima” selekcija Bugarske.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Kvota naše kladionice na pobedu Srbije protiv Bugarske je 1.50. Meč u Razgradu počinje u 20:45.


Pobeda bi četi Dragana Stojkovića Piksija širom otvorila vrata Nemačke i prvenstva Evrope. Problem za naš nacionalni tim su povrede, pa ćemo na megdan komšijama bez tojice najboljih napadača Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića. Ipak, protiv Jordana je da na njega može da se računa pokazao Dejan Joveljić.

Reprezentacija Srbije je već dva dana u Bugarskoj gde se upoznala sa čarima terena u Razgradu. Reč je o Ludogorec areni na kojoj igra šampion Bugarske. Po informacijama koje stižu sa lica mesta, podloga je u odličnom stanju, a atmosfera neće da bude vaterna. “Inspekciju” terena na stadionu Ludogorec arena je izvršio sportski direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović sa svojim saradnicima.

Foto: Privatna arhiva

Domaćin je Razgrad izabrao kao domaći teren kako bi izbegao dolazak velikog broja navijača Srbije. Videćemo da li će to da mu pomogne.

Foto: Privatna arhiva

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.