Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

SRBIJA ILI GRČKA? Sin legendarnog Peđe Stojakovića dao odgovor (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Andrej Stojaković (Foto: Printskrin/Jutjub/ SimplyBasketball

Poznat je kao sin jednog od najboljih trojkaša NBA lige. Polako se bori za svoje ime i to u istom sportu u kojem se proslavio njegov otac.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu PSŽ protiv Milana 1.73. Utakmica počinje u 21:00. 


Sin Predraga Stojakovića, Andrej, krenuo je očevim stopama i za sada mu ide odlično. Mladi košarkaš važi za velikog talenta i već sada je na radaru mnogih velikih NBA timova.

On je ove godine član Stenford koledža, a mnoge zanima njegov izbor za koju reprezentaciju će da nastupa u budućnosti. Pored Srbije, za koju se nadamo da će da igra, Andrej Stojaković ima pravo da izabere i Grčku s obzirom na to da mu je majka Grkinja.

U jednom razgovoru za grčke medije, Andrej se dotakao i teme repezentacije, tačnije odluke koji nacionalni dres će da nosi.

– Ne, nikako, nisam ništa odlučio! Uopšte nisam razmišljao o tome. Ne razmišljam za koju ću reprezentaciju da igram. Sada mi je najveći prioritet Stenford i kako ćemo da se snacđemo ove godine. Kad dođe vreme da me reprezentacija bude pozvala, onda ću da počnem da razgovaram sa njima – rekao je Andrej Stojaković.

2 Komentara

2 Comments

  1. da li sam dobro razumeo.

    25.10.2023. at 23:08

    i koji je odgovor dao. postali ste neozbiljni do j..a

  2. Bg

    26.10.2023. at 08:31

    Jel to za reprezentaciju poznatih roditelja ili koju?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.