Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREKID SARADNJE Totenhem ima novog trenera! Kontea skupo koštao kontroverzni govor

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Antonio Konte je od danas u potrazi za novim angažmanom (Foto: Beta/AP)

Ovakav epilog je bio očekivan, ne samo zbog skromnih rezultata, već i zbog toga što je Italijan na neprimeren način kritikovao svoje igrače.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Srbije protiv Crne Gore u Podgorici je 1.80. Početak utakmice je zakazan za ponedeljak od 20.45.


Antonio Konte više nije trener Totenhema! Kako pišu britanski mediji, razlog za sporazumni prekid saradnje je govor koji je Italijan održao posle nerešenog ishoda protiv Sautemptona, kada je oštro kritikovao svoje igrače.

– Oni su navikli da budu ovde. Navikli su na osrednje i da se ne bore za trofeje. Na čelu kluba je isti čovek toliko godina, a ništa se ne menja. Treneri se smenjuju, a igrači ostaju i zaštićeni su. Ovde je vlasnik 20 godina i ništa nisu osvojili, zašto? Krivica je samo na klubu ili na svakom treneru koji je bio? Tražite alibi, novi alibi. Pokušavate da nađete izgovore za igrače. U redu, nastavite to da radite, to samo i radite. Izgovori za igrače, koji su izgubili samopouzdanje i timski duh. Na teren istrči 11 igrača koji igraju za sebe – rekao je tada Konte.

Umesto italijanskog stručnjaka, ovu sezonu će da odradi Kristijan Stelini, dosadašnji asistent u timu londonskog kluba, dok će pomoćnik da mu bude Rajan Mejson. Totenhem trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Premijer lige, ali sa samo dva boda više u odnosu na peti Njukasl i sa dve utakmice više.

PROČITAJTE JOŠ:

DRAMA U PUNOJ “ARENI” Partizan sačuvao prvo mesto na tabeli! Pao je rival koji ga često pobeđuje (VIDEO)

KVALIFIKACIJE ZA EP Komšije lako pale, Ronaldo i društvo silni protiv autsajdera

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.