Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Kamp Nou se tresao: Mesi, Mesi, Mesi! Navijači Barselone zovu “boga” da se vrati (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Mesi u dresu Barselone (Foto: Beta/AP)

Neraskidiv spoj su Mesi i Barselona. Bez obzira na to gde Leo sada igra. Jednostavno, Argentinac je tamo i dalje božanstvo. Kako i da ne bude s obzirom na sveono što je u radio u dresu kluba sa Kamp Noa. Kada kažete Mesi, pomislite na Barselonu. Kada kažete Barselona, pomislite na Mesija. Navijači blaugrane ne mogu da zaborave najboljeg fudbalera u istoriji kluba, a toliko je legendi igralo tu.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Mađarska dočekuje Bugarsku od 20:45. Kvota u našoj kladionici na pobedu domaće ekipe je 1.53.


I dalje se nadaju povratku Argentinca u njihov klub. Nadu da bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu probudio je jedan od Leovih najboljih prijatelja Kun Aguero, koji je u jednoj izjavi spomenuo da bi slavni Argentinac ponovo mogao da obuče dres kluba iz Katalonije.

Kamp Nou je bio organizator Fajnal fora Lige kraljeva (idejni tvorac je Đerar Pike), a 90.000 pristutnih navijača je poslalo Mesiju jasnu poruku – vrati se. U jednom trenutku svi pristuni su počeli da skandiraju njegovo ime.

Mesi, Mesi – orilo se iz grla navijača.

Predsednik Barselone, Đoan Laporta, takođe je nedavno pričao na temu povratka legendarne desetku u Barsu.

Mesi zna da su vrata Barselone za njega uvek otvorena. Videćemo. Moram da nađem način da popravimo odnos između Mesija i Barselone – izjavio je Laporta.

Argentinac Barselonu nije napustio svojom voljom, ali se od tada po pitanju finansija nije mnogo toga promenilo.

PROČITAJTE JOŠ:

UOČI MEČA U PODGORICI Božović za MaxBet sport: Srbija je bolja individualno, ali ima problem!

SENZACIJA KVALIFIKACIJA Maestro! Ima 20 godina, postigao je pet golova u tri dana (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.