Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Bezbrižni Fulam gurnuo Lids ka ambisu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Hari Vilson, strelac prvog gola za Fulam (Foto: Beta/AP)

Odavno lišena briga oko opstanka, ekipa sa Krejven Kotidža je na putu da skoro i matematički osigura sledeću sezonu u Premijer ligi. U tome će svakako da joj pomogne pobeda na otvaranju subotnjeg programa: Fulam – Lids 2:1 (0:0).


Argentina: Na meču Arsenal Sarandi – Union Santa Fe, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 3+.


Lids je stigao na obalu Temze pod teretom teškog stradanja od Liverpula u prošlom kolu (1:6). Upravo bi taj poraz mogao da bude skup, jer je poznato da u Engleskoj ključnu ulogu ima gol razlika. Prvo poluvreme bilo je krajnje nesadržajno, uz tek poneki sporadični pokušaj. Sve je rešeno posle odmora.

Hari Vilson je u 58. minutu loptu koja je došla na njega na desetak metara od gola neodbranjivo poslao pod prečku. Bio je to tek uvod.

Samo pet minuta kasnije, uskraćeni smo za jedan od najlepših golova sezone. Andreas Pereira je raspalio iz slobodnog udarca, a projektil je završio na prečki.

Ipak, Brazilac se ubrzo upisao u strelce. Bio je na pravom mestu u pravo vreme i ostao mu je lakši deo posla.

Da finiš dobije elemente trilera, pobrinuo se Patrik Bamford. Napadač Lidsa se doro snašao u 80. miutu i matirao Lenoa, ali uz nenamernu pomoć Palinje koga je lopta zakačila na putu do mreže.

Posle Pereire, utakmicu je mogao da ukrasi i Vilijan. Stari brazilski majstor je divno pucao iz slobodnog udarca, a golman Melije je uspeo da odbije loptu do prečke.

Bilo je to sve. Aleksandar Mitrović odrađuje kaznu zbog crvenog kartona. Bila mu je ovo peta od osam utakmica suspenzije. Saša Lukić je zaigrao od 82. minuta.

REZULTATI, 32. kolo

Petak:

Arsenal – Sautempton 3:3 (1:2)

(Martineli 20, Odegard 88, Saka 90 – Alkaraz 1, Volkot 14, Ćaleta-Car 66)

Subota:

Fulam – Lids 2:1 (0:0)

(Vilson 58, Pereira 72 – Palinja 79. autogol)

16:00 Brentford – Aston Vila

16:00 Lester – Vulvs

16:00 Liverpul – Notingem Forest

Nedelja:

15:00 Bornmut – Vest Hem

15:00 Njukasl – Totenhem

Tabelu Premijer lige pogledajte OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.