Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA “Karamela” zastala u grlu “građana”, Fulam nastavio sa pobedama, Mitrović promašio penal (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Grej slavi gol (Foto: Beta/AP)

U 18. kolu Premijer lige dogodilo se veliko iznenađenje, pošto je Everton kao gost remizirao sa Mančester sitijem 1:1. Fulam je vezao drugu pobedu, iako Mitrović nije postigao gol.


NBA U Novoj godini vas čeka ludilo najjače lige sveta, a Memfis dočekuje Nju Orleans. “Dvojka” je zicer, zato ne propustite kvotu 3.15 u kladionici MaxBet.


Očekivala se lagana pobeda Mančester sitija protiv Evertona, ali je “karamela” ostala kao kost u grlu “građana”. Počela je četa Pepa Gvardiole ofanzivno i već u 11. minutu je Haland imao šansu, ali je zamalo bio neprecizan. U 24. minutu su “građani” poveli, Marez je sjajnim lažnjakom prevario odbranu Evertona, asistirao je do Halanda, a ovaj je postigao svoj 21. gol u Premijer ligi.

U 44. minutu je Siti mogao do drugog gola. Posle slobodnog udarca De Brujnea, Stons je pogodio stativu. Hladan tuš na Etihadu usledio je u 64. minutu. Grej se namestio, iako se prvo okliznuo, pogodio je za TV špice i veliki bod Evertona. U 82. minutu pokušao je De Brujne, ali je izblokiran. Minut kasnije je tukao Marez, ali je Pikford bio sjajan na golu. Na kraju u 95. minutu je pokušao De Brujne, ali je junak Pikford opet bio na mestu.

Fulam je nastavio seriju pobeda. Tim sa Kotidža je pobedio Sautempton 2:1. Mitrović nije postigao gol, ali je najbitnije za tim iz Londona da je pobedio.

Poveo je golom, tačnije autogolom Vord-Prausa u 32. minutu. Vezista Sautemptona se iskupio lepim golom iz slobodnog udarca u 56. minutu za 1:1. Pobedu Fulamu doneo je Palinja golom u 88. minutu. Mitrović je u 96. minutu promašio penal. Ipak, bez posledica za tim Marka Silve.

Njukasl je seriju od šest pobeda okončao remijem sa Lidsom 0:0. Tako su u “svrake” posustale u trci za Arsenalom.

PREMIJER LIGA, 18. kolo

Petak

Vest Hem – Brentford 0:2 (0:2)

(Toni 18, Dasilva 43)

Liverpul – Lester 2:1 (2:1)

(Faes 38. autogol, 45. autogol – Djuzberi-Hol 4)

Subota

Vulvs – Mančester junajted 0:1 (0:0)

(Rašford 76)

Bornmut – Kristal palas 0:2 (0:2)

(Aju 19, Eze 36)

Fulam – Sautempton 2:1 (1:0)

(Vord-Praus 32 autogol, Palinja 88  – Vord Praus 56)

Mančester siti – Everton 1:1 (1:0)

(Haland 24 – Grej 64)

Njukasl – Lids 0:0 

18.30 Brajton – Arsenal

Nedelja

15.00 Totenhem – Aston Vila

17.30 Notingem Forest – Čelsi


Standings provided by Sofascore

1 komentar

1 komentar

  1. Big Lebowski

    01.01.2023. at 15:23

    Skoro 700 pasova Sitija, posed 74% i ništa. Jasno se vidi uzaludnost tika-take o gledljivisti svega toga da i ne govorimo.
    Arsenal je napravio manje od 300 pasova i dao 4 gola.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.