Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

PREOKRET Novak ipak može na Rolan Garos, za sada

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković je dva puta osvajao Rolan Garos (Foto: Beta/AP)

Dešavanja u Australiji koja su kulminirala deportovanjem najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića otvorila su mnoga pitanja. U Melburnu se igra prvi grend slem sezone, a do kraja godine slede još tri.


AUSTRALIJAN OPEN: Od 8:30 igraju Kecmanović – Monfis, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Kecmanovića 3.70. 


Postavlja se pitanje koji će uslovi biti za tenisere da učestvuju na njima. Što se Rolan Garosa tiče, stvar se opet promenila. Najnovija vest iz Francuske je da je tamo na snazi promena kovid protokola, a to znači da će naš teniser moći da igra na drugom grend slemu i ako se ne vakciniše.

Prvo su Ministarstvo sporta i Teniski savez Francuske najavili da Vlada traži rešenje da i nevakcinisani sportisti uđu u zemlju. Ipak, nepuna dva dana kasnije Vlada je usvojila pravilo da nevakcinisani neće moći da uđu u ovu zemlju, što se odnosi i na profesionalne sportiste.

Sada je na snazi novo pravilo, a ono glasi da će u Francusku moći nesmetano da uđu svi koji su preležali koronavirus u periodu od šest meseci pre ulaska u zemlju. To znači da bi Đoković na pariskoj šljaci mogao da se bori za 21. grend slem pehar.

Đoković je koronom zaražen 16. decembra prošle godine, a Rolan Garos se igra od 22. maja do 15. juna. Ukoliko ova odluka bude na snazi i tada, srpski teniser neće imati problema. Ipak, daleko je maj i ko zna koliko će biti novih odluka do tada.

ZA KLADIOCE Najzanimljivije informacije za mečeve plej-ofa NFL-a

NEMA ŠALE SA LEPOM MARIJANOM Cicipas dobio “packu” od srpske sutkinje (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.