Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PREOKRET! Teo igra protiv Zvezde?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Miloš Teodosić možda zaigra u Beogradu (Foto: Starsport)

Evroliga je suspendovala srpskog asa sa dva meča neigranja, ali Miloš Teodosić bi mogao u petak od 18 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” da zaigra protiv Crvene zvezde.


EVROLIGA Partizan od 20.45 dočekuje Valensiju, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.47.


Disciplinska komisija najjačeg evropskog klupskog takmičenja kaznila je srpskog plejmejkera zbog uvreda i uvredljivih poteza prema sudijama tokom meča sa Anadolu Efesom u Bolonji. Miloš Teodosić bi po kazni trebalo da preskoči dvoboje sa Crvenom zvezdom u Beogradu i Olimpijakosom u Pireju 9. decembra. Ipak…

Pravila Evrolige nalažu da svaki klub ima pravo podnošenja žalbe u roku od deset dana od izricanja suspenzije. Virtus iz Bolonje je već podneo žalbu. Dok se ne donese konačna odluka Miloš Teodosić bi mogao da igra. To znači da rastu šanse da se Teo nađe na parketu protiv Crvene zvezde.

Sada se čeka odgovor disciplinskog sudije koji, prema pravilima, može da zamrzne prethodnu odluku o kazni dok se ne analizira žalba, odnosno do izricanja konačne presude. Potom, u zavosnosti od veličine kazne, koja teoretski može da bude i smanjena ukoliko bude usvojena žalba Virtusa, biće određeno da li će i koliko utakmica Teodosić da pauzira.

Crvena zvezda i Virtus će koplja da ukrste u petak od 18 časova. Oba kluba su na istom učinku 4-6.

PREPORUČUJEMO:

“DELIJE” SANJAJU RUŠENJE VIRTUSA Dva sastava tima iz Bolonje, ova tri igrača četa Ivanovića mora da zaustavi, Teo ne igra!

2 Komentara

2 Comments

  1. 4$ DIVIZION

    01.12.2022. at 10:21

    Za mčačenje Drveta Javorovog, od ZVEZDE samo pozdrav, respekt i poštovanje. Vazda je Teo dobrodošao u Pionir, Bgd i njegovu i našu Srbiju! Eee da je takvih još kao Teo! Teo , Miloše Obiliću!!!

  2. Sladjan

    01.12.2022. at 11:09

    Potpuno isto javor pogrešio na derbiju,izazvao haos pola sata,posle gledao snimak i video koliko ispao glup….znači ima nešto i u kvalitetu sudije!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.