Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRESKOČIO DOMŽALE Evo šta je sa Ohijem…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ohi nije igrao protiv Domžala (Foto: Starsport)

Drugu proveru protiv Domžala u Ljubljani preskočio je napadač Crvene zvezde Ohi Omoijunafo. Razlog je lakša povreda i mini pauza koja je pomogla da uz terapije oporavak bude skraćen na samo nekoliko dana.


EURO U19: Od 20 igraju Francuska – Izrael, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuske 1.30. 


Tokom testa sa Bravom prošlog petka Ohi je od čuvara zaradio jak udarac u list koji mu je pravio problem i tokom prolećnog dela sezone. Lekaraki tim je preuzeo sve da Norvežanin trenira u laganom ritmu, a rizik za pogoršanje ozlede je smanjen na minimum.

Nije ništa strašno. Ohi je osetio bol u listu i očekujem da bude deo ekipe u četvrtak kada sledi meč sa Koprom – istakao je trener Dejan Stanković.

Jak ritam treninga i skraćena mogućnost odmora uvek donose prebleme sa sitnim povredama. Ostali igrači nemaju problme, a ostaje malo više od desetak dana do starta šampionata. Ipak, poslednja nedelja rada doneće osveženje i slabiji ritam uz uglavnom uigravanje na taktičkom polju.

Barselona predstavila garnituru dresova za gostovanja, a on podseća na važan događaj iz istorije ovog grada (FOTO)

NAPAD NA SUPERLIGU Četiri bivša fudbalera Zvezde pojačala Grafičar (FOTO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.