Budimo u kontaktu

ABA LIGA

PREVAZIŠLO GRANICE IGRE Partizan pokazao kako policija obezbeđuje njihov trening (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Policija na treningu Partizana (Foto: Printscreen)

 

 

ABA liga je stigla do same završnice, “majstorica” u ponedeljak od 20 časova odlučiće o tome ko će da bude novi šampoion regiona i učesnik Evrolige. Da li Crvena zvezda ili Partizan…


Na meču Češka – Španija, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3-5.


Ipak, prve četiri utakmice prevazišle su granice igre, sporta i ukusa. Mnogo je tenzija, ružnih scena o kojima se više priča i piše nego o samim dešavanjima na terenu.

Koliko je situacija napeta pokazao je danas Partizan na svojoj klupskoj televiziji. Trening “parnog valjka” obezbeđivala je policija.


PROČITAJTE JOŠ:

UŽIVO ISPRED PIONIRA Lazić se obratio “delijama”, evo šta im je kapiten poručio (VIDEO)


Jedan od razloga bio je taj što je posle Partizana trening imala Crvena zvezda, a njene pristalice su došle da podrže svoje miljenike. Kako bi se ne daj bože izbegla neka neprijatna situacija u dvorani “Aleksadnar Nikolić”, ali i oko nje bilo je policije.

USTANI NIKOLA! Bio je ubedljivo najbolji igrač finala, pa pogodio prečku na ruletu! (VIDEO)

SUZE Micić u kolicima iznet sa parketa, povreda Srbina i glavobolja za Pešića (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.