Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

Priđoni mobiliše sve snage, Kampaco sledećeg meseca ide kući

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Reprezentacija Argentine svim silama pokušava da izbori plasman na Svetski šampionat. Trenutno je četvrta u grupi, a samo tri tima idu na planetarno prvenstvo. Zbog toga je selektor Pablo Priđoni rešio da mobiliše sve raspoložive snage za dva februarska meča kvalifikacija. Poziv je dobio plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco.


Španija: Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Granada – Đirona biti ubačeno više od 157 poena.


Argentinu očekuje najpre protiv Kanade 23. februara i tri dana kasnije protiv Dominikanske Republike. Prema pisanju argentinskih medija, Kampaco će da odigra Kup Radivoja Koraća čije finale je zakazano za 20. februar i posle toga će da se priključi državnom timu.

Selektor Priđoni pokušava da izdejstvuje da u februaru zaigra i Leandro Bolmaro. Argentinci pišu da je Priđoni već stupio u kontakt sa Jutom kako bi 22-godišnji košarkaš dobio dozvolu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.