Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Prijavio povredu, došao da bodri Zvezdu pa dobio otkaz!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Filip Stojković u društvu Nemanje Radonjića, Vujadina Savića i Aleksandra Pešića (Foto: Starsport)

Rapid iz Beča odlučio je da raskine saradnju sa Filipom Stojkovićem. Čelnicima austrijskog kluba zasmetalo je to što je desni bek najpre prijavio povredu, a potom otišao u Beograd da bodri Crvenu zvezdu u finalu Kupa Srbije protiv Partizana.


Na meču Liverpul – Real Madrid, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 1P2+.


Klub se trudi da ispoštuje sve obaveze prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko “radi” za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba – rekao je direktor Rapida Zoran Barišić.

Ovim povodom oglasio se i predsednik bečkog kluba Martin Brikner.

– Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo “radno mesto” – rekao je Brikner.

FILIP STOJKOVIĆ ZA MAXBET SPORT: Dobio sam dozvolu da dođem u Beograd, samo nisam znao da ne mogu u bioskop i na utakmicu!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.