Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

PRIZNANJE Srpski sudija deliće pravdu na EP u košarci

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Glišić (Foto: Privatna arhiva)

Srpski sudija Aleksandar Glišić deliće pravdu na Evropskom prvenstvu u košarci koje se igra u septembru, saopštila je Svetska košarkaška federacija (FIBA). On će da bude jedini arbitar iz Srbije na ovom takmičenju.


AZIJSKI KUP: Od 15 igraju Jordan – Liban, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.32. 


Glišiću je ovo drugo evropsko prvenstvo jer je sudio i 2017. godine. On ima bogato međunarodno iskustvo jer je delio pravdu na evropskim šampionatima za košarkašice 2011, 2013. i 2015. godine. Sudio je i na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine i Olimoiujskim igrama u Tokiju prošlog leta.

Evropsko prvenstvo se igra od 1. do 18. septembra, a domaćini su Češka, Gruzija, Italija i Nemačka. Srbija je smeštena u Grupu D u Pragu, a rivali su Češka, Poljska, Finska, Izrael i Holandija.

PROČITAJTE JOŠ:

ULTIMATUM! Gasol morao da bira, parket ili fotelja!

LALATOVIĆ SE BORI SA PROBLEMIMA Borac putovao 100 kilometara da bi se vratio u Banjaluku

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.