Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PROBLEM SA POVREDOM Srpski napadač završio sezonu u Mađarskoj

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ognjen Mudrinski (Foto: Printskrin)

Krenuli su golovi, dobre partije i ekipa se polako pela na tabeli. Bilo je nagoveštaja, da će povreda da bude zalečena i omogućiti povratak u najbolji tim Ujpešta.


LIGA ŠAMPIONA: Sve kvote naše kladionice za meč Milan – Inter (21:00) pogledajte OVDE.


Ipak, bol je jaka i lekari su preporučili samo vežbe, bez utakmica. Kako saznaje MaxBet Sport sezona u Mađarskoj je završena za Ognjen Mudrinskog. Golgeter imao je peh sa povredom tetive, koja mu je duži period pravila dosta problema.

Od dolaska sa Tajlanda u januaru, bivši napadač Crvene zvezde je pomogao klubu iz Budimpešte da pobegne iz opasne zone. U preostala tri kola ekipa je uspela, pod palicom trenera Nebojše Vignjevića, da osigura ostanak u elitnom rangu takmičenja.

Mudrinski ima plan oporavka, koji sprovodi u Beogradu pod nadzorom stručnjaka. Čm bude potpuno spreman, krenuće da se sprema za start letnjih priprema.

Srpski napadač ima ugovor sa Ujpeštom do juna 2024. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Određeni termini polufinala Kupa Srbije… Biće žestoko u Novom Sadu i Bačkoj Topoli

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.