Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENA Metalac doveo nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dušan Joković (desno) novi je član Metalca (Foto: Privatna arhiva)

Iz Novog Sada u Gornji Milanovac otišao je Dušan Joković. U četvrtak je s Metalce potpisao ugovor na godinu dana. U potrazi za većom minutažom pouzdani štoper rodom iz Kraljeva odlučio je da obuče plavo-beli dres.


ENGLESKA, LIGA KUP: Kvota naše kladionice na duplu šansu 1x u meču Arsenal – Liverpul (20:45) je 1.78.


Defanzivac želi da bude standardan u novom klubu. Proleter mu je izašao u susret i omogućio mu pozajmicu na godinu dana sa pravom otkupa u decembru.

Bivši povremeni mladi reprezentativac Srbije je promovisan u novom klubu i odradiće prvi trening pod komandom Milije Žižića, a za koji dan sledi selidba na drugi deo priprema u toplije krajeve.

Drago mi je što ću obući dres Metalca! Poznajem većinu igrača, tako da se nadam da ću kroz pripreme da se brzo uklopim. Malo sam igrao poslednjih šest meseci. Ni Proleteru, a ni meni nije u interesu bilo da sedim na klupi – poručio je Joković za MaxBet sport.

FARSA Novak je morao da bude deportovan! Nemac i Rus ogolili licemerje Australijanaca: Igramo zaraženi

SENZACIJA U MELBURNU Crnogorka eliminisala šampionku US opena

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.