Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENA NA KLUPI Proleter u borbi za opstanak sa novim trenerom!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Proletera (Foto: Starsport)

Samo jedna pobeda i to na startu prolećnog dela sezone dovela je Proleter u situaciju da se grčevito bori za opstanak. Status u Super ligi je važno sačuvati, pa se bod sa igračem manje osvojen u Lučanima može smatrati uspehom.


FRANCUSKA: Kvota naše kladionice na pobedu Pari Sen Žermena protiv Marselja je 1.42. Meč na Parku prinčeva počinje u 2o:45.


Ekipu je protiv Mladosti predvodio Sekula Raisovon, član stručnog štaba i prvi pomoćnik Dragana Bajića, koji je izgleda završio saradnju sa klubom.

Novosađani su pregovarali sa nekoliko kandidata, ali za sada nisu uspeli da nađu rešenje. Pored Raisovona dalju brigu preuzeo je i Gojko Kačar, koji je ove zime došao u ekipu. Ipak, problem predstavlja činjenica da treneri ne poseduju profi licencu.

Prema propisima, klub neće biti sankcionisan dva kola, a onda ukoliko nastave da se takmiče bez šefa sa profi licencom, svaki sledeći meč biće kažnjavani sa 20.000 dinara. Sledeći ispit sledi već za tri dana, kada u Novi Sad, dolazi Radnik iz Surdulice.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Poznato koji klubovi su “snimali” 167. “večiti” derbi!

OVAKO SE NE NAPADA TITULA Neshvatljivi potezi Aleksandra Stanojevića!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.