Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PROMENIO KLUB Defanzivac se preselio u Rusiju

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Antić (Foto: Starsport)

Završio je misiju sa titulom u Belorusiji. U novembru je podigao pehar u dresu Šahtjora i na najlepši način zatvorio stranicu u Soligorsku. “Rudari” će morati da potraže zamenu za srpskog internacionalca za novu sezonu od marta.


KIPAR: Od 18 igraju AEL Limasol – Olimpijakos Nikozija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.


Posle tri godine Nikola Antić, menja klub i nova stanica je Rusija. Nekadašnji defanzivac Rada, Crvene zvezde, Jagodine i Vojvodine preselio se u redove Himkija iz Moskve i od 1. januara, počinje da mu teče trogodišnji ugovor.

Levi bek je otputovao u Tursku, gde se priključio trening kampu člana ruske Premijer lige. Kako Himki sa 36 primljenih golova na 17 utakmica slovi za najlošiju odbranu u eliti, Srbin će pokušati da pomogne da se defanzivni bedem učvrsti u borbi za opstanak.

Antić će se u Himkiju pridržziti još jednom srpskom internacionalcu Nemanji Glavčiću, koji je početkom 2022. godine stigao iz Slaven Belupa. Za tri godine u Soligorsku levi bek je odigrao 121 utakmicu, uz 14 pogodaka i 16 asistencija. Doprineo je Šahtjoru, da se domogne tri pehara, državnog šampiona, kao i po jednog pehara Kupa i Superkupa Belorusije.

PROČITAJTE JOŠ:

Mrkela otkrio planove u vezi sa Dragovićem i imena igrača za koje klub ima ponude

Spajić se vratio u zvezdu: Došao sam da ispunim dečački san

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.