Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROPALI PREGOVORI Marković odbio ponudu koju bi retko ko prihvatio, Jojić otišao zbog “grobara”, a Miletić…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lazar Marković je napustio Partizan (Foto: Starsport)

Težak posao je pred novim trenerom Ilijom Stolicom. Ne samo da uigra ekipu, već ono najteže da je oformi. Veliki broj igrača napustio je crno-bele.


LIGA NACIJA Od 20.45 Bosna i Hercegovina dočekuje Finsku. “Kec” deluje najrealnije, a kvota u kladionici MaxBet je 2.15.


Za sada se kao potencijalno pojačanje pominje levi bek Zlatan Šehović. Čeka se ozvaničenje ovog posla. S druge strane klub su napustili najiskusniji fudbaleri. Kako prenosi “Telegraf”, pregovora nije bilo sa Milanom Smiljanićem, Ivanom Obradovićem i Rajkom Brežančićem. Partizan je napustio veteran Bojan Ostojić, dok će isto da učini i Lazar Pavlović. Aleksadnar Miljković je takođe daleko od ostanka u Humskoj.

Ipak, ono što se navijačima Paritzana neće svideti jeste “ne” Lazara Markovića. Brzonogi krilni napadač nije imao dobru sezonu iza sebe, ali je po povratku u Humsku znao da pokaže da je bio jedan od najvećih srpskih bisera. Markec je dobio ponudu uprave da ostane u Husmkoj, ali za njega neprihvatljivu. Da bude rezervista i sa dosta manjom platom nego koju je imao do sada. Lazar Marković će po isteku ugovora da uzme papire i potraži sreću u inostranstvu.

Novi trener Ilija Stolica želeo je da zadrži Miloša Jojića, ali to se dogoditi neće. Uprava i fudbaler su svesni problema između Jojića i navijača i dogovor je da se rastanu.

Na kraju ni Nemanja Miletić ne želi da produži ugovor, iako se činilo da je to završena stvar. Iskusni defanzivac želi da iskoristi dobru sezonu u crno-belom dresu i da se po poslednji put naplati u inostranstvu.

Veliki posao je pred sportskim direktorom Ivicom Ilievim i trenerom Ilijom Stolicom. Do početka prvenstva je ostalo još tri nedelje, a na njima je da prvo oforme tim, a onda i krenu da ga uigravaju. Vremena je preamlo…

PROČITAJTE JOŠ:

PRVO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LŠ Težak žreb za timove iz biše Juge, “mina” za Ferencvaroš

PRVO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU KONFERENCIJA Lalatovića pogledala sreća, žreb nije mogao bolje

 

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.