Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROPUŠTENA PRILIKA Duljaj: Nemanja Matić? Znao sam da ću da zažalim zbog njega (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Igor Duljaj / Nemanja Matić (foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana danas od 13.00 gostuju Jedinstvu iz Uba u okviru Kupa Srbije. Crno-beli pred sobom imaju jasan zadatak – plasman u narednu fazu, čega je svestan i šef struke Igor Duljaj, koji se prilikom konferencije za medije prisetio priče o Nemanji Matiću.


KUP ITALIJE: Udineze – Kaljari (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.93


Poznato je da je iskusni srpski vezista, koji trenutno nastupa za Ren, veoma vezan za svoj Ub i da pomno prati rezultate i pomaže Jedinstvu, te je izvesno da će da obrati pažnju i na duel sa Partizanom. Trener crno-belih, Igor Duljaj, je tokom konferencije istakao da se čuo sa Matićem povodom utakmice.

– Čuli smo se juče, Nemanja me je pozvao i pričali smo o mnogim stvarima vezanim za fudbal. On je divan čovek, fantastična osoba, veliki je prijatelj mog starijeg brata. Zamolio je za dres Saldanje za svog prijatelja, pitao je da li može da ga dobije. Pa kako da ne, naravno da sam mu obećao dres. On prati Jedinstvo, nisam ga pitao za koga će da navija. Međutim, verujem da želi da sve protekne u najboljem redu – rekao je Duljaj, pa se prisetio situacije kada je razmišljao da ga dovede u Šahtjor.

To je bilo kada je igrao za Kolubaru u Srpskoj ligi. Ja sam tada bio u Šahtjoru i brat mi je rekao da dođem da pogledam jednog momka. Gledao sam ga protiv Radničkog sa Novog Beograda, video sam jednog mršavog momka koji sjajno barata loptom. Podsećao me je na Slavišu Jokanovića. Međutim, rekao sam bratu: “Kako sada da odem kod predsednika Šahtjora da mu kažem da imam igrača iz treće lige koji košta 20 hiljada?”. Brat mi je poručio da ću da zažalim, što i jesam. Verovatno Matić nije – podvukao je Duljaj uz osmeh.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.