Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Grafičar protutnjao Banjicom, “kanarinci” osvojili prvi bod, Železničar minimalcem do nove pobede

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Grafičar je otpor Rada slomio u drugom poluvremenu / Foto: Instagram.com/rfkgraficar

Ove nedelje odigrano je pet utakmica trećeg kola Prve lige Srbije. Po dve pobede ostvarile se domaće i gostujuće ekipe, dok je jedan duel završen nerešenim ishodom.

Na meču Radnički 1923 – Čukarički, naša kladionica nudi kvotu 5.40 za igru X-2.

Grafičar se sa najbližeg gostovanja vratio sa celim plenom. Ekipa Marka Neđića na Banjici je savladala Rad rezultatom 3:0, a svi golovi postignuti su u poslednjih četvrt časa igre. Najpre je iz jedanaesterca Andrija Kaluđerović doveo Grafičar u vođstvo protiv svog nekadašnjeg kluba. U poslednjih pet minuta u listu strelaca upisali su se Jovan Mituljikić i Mateja Bubanj. Interesantno da su sve pogotke potpisali rezervisti, koji su tokom drugog poluvremena ušli u igru. Grafičar je ovom pobedom zadržao drugo mesto, dok je Rad ostao na samo jednom osvojenom bodu.

 

Što se ostalih duela tiče, nije bilo većih iznenađenja. Novi Sad je do prvog ovosezonskog boda stigao na Zlatiboru gde je sa istoimenom domaćom ekipom odigrao nerešeno 1:1. Zlatibor je poveo golom Dišića iz penala u 27. minutu, da bi pola sata kasnije izjednačio Jovan Kokir, najsvežije pojačanje “kanarinaca”.

 

Mačva je bila bolja od Radničkog sa Novog Beograda – 2:1. Pred oko 1500 gledalaca u Šapcu svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Mačva je golovima Jevtića i Pejovića stekla dva gola prednosti, a Stoisavljević je u samom finišu samo ublažio poraz “majstora”. Mačva ima četiri, a Radnički tri boda.

 

Na terenu sa veštačkom travom sportskog centra “Mladost” u Pančevu, fudbaleri Železničara savladali su Trajal sa 1:0. Gol za tri boda “dizelke” postigao je Dario Grgić u 21. minutu. Jedini susret današenjeg programa na kome nije postignut ni jedan gol odigran je u Klupcima gde Loznica nije uspela da slomi otpor Slobode. Domaćin je meč završio sa igračem manje jer je Stefan Tešić u 88. minutu dobio drugi žuti karton.

 

Prva liga Srbije, 3. kolo:

 

Subota:

 

IMT – Jedinstvo 2:1 (1:1)

Radnički SM – Inđija 1:1 (0:0)

 

Nedelja:

 

Rad – Grafičar 0:3 (0:0)

Zlatibor – Novi Sad 1:1 (1:0)

Mačva – Radnički NBg 2:1 (0:0)

Železničar – Trajal 1:0 (1:0)

Loznica – Sloboda 0:0

 

Ponedeljak:

 

Metalac – OFK Vršac (20.00)

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.