Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Podela plena u Užicu, Grafičar u finišu ispustio pobedu

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

"Grafosi" proslavljaju vodeći gol / Foto: Zvezda TV / Jutjub / Printskrin

U odloženoj utakmici 21. kola Prve lige Srbije fudbaleri Zlatibora i Grafičara odigrali su nerešeno – 1:1 (0:1). Tako su oba tima i dalje bez ostvarenog trijumfa u drugom delu prvenstva, a “grafosima” je ovo prvi bod u prolećnoj polusezoni.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet da će Nikola Jokić u utakmici između Detroita i Denvera da postigne 25 ili više poena (igra +, granica 24.5) je 1.92. Početak meča je zakazan za ponoć.


Posle uvodnih dvadesetak minuta koji su protekli u sporoj i bezidejnoj igri, Grafičar je krenuo sa agilnijim napadima. U 27. minutu odličan centaršut Dimitrića iskoristio je Nikolašević koji je, iako jedan od najnižih igrača na terenu, udarcem glavom savladao Maslarevića. Do odlaska na odmor gosti su imali još nekoliko dobrih napada, ali Ćurić i u dva navrata Dankan, nisu uspeli da dupliraju prednost.

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Trener domaćih uveo je sveže snage i to se odmah videlo na terenu. Zlatibor je krenuo dosta ofanzivnije, delovao je opasnije, ali nikako nije uspevao da poravna rezultat. Isticao se i golman gostiju Guteša, koji je sa nekoliko bravuroznih intervencija sačuvao svoju mrežu.

NIKO BODOM NIJE ZADOVOLJAN

Kada su mnogi očekivali da Grafičar sa stadiona u Krčagovu, gde je inače odigran ovaj meč, odnese ceo plen, domaćin je izjednačio. Igrao se 90. minut, izveden je korner sa leve strane, najviši u skoku bio je rezervista Tripković koji šalje loptu iza leđa Guteše – 1:1.

Zlatibor jeste izbegao poraz u poslednjim trenucima susreta, ali ne može da bude zadovoljan jednim bodom. Još uvek je bez trijumfa u nastavku sezone, a posle ove utakmice “fenjer” je prepustio Radu samo zbog nešto bolje gol razlike. Grafičar takođe nije osetio ukus pobede u drugom delu prvenstva, ali je bar došao do prvog boda. Naredno kolo dočekuje sa treće pozicije, koju deli sa Novim Sadom.

Utakmice 24. kola na programu su u subotu i nedelju. Grafičar je domaćin Jedinstvu sa Uba, dok Zlatibor putuje u Inđiju.

PROČITAJTE JOŠ:

UŽAS U ISTANBULU Dmitrović ponovo meta! Huligani mu sad razbili glavu! (FOTO)

LIGA EVROPE Vlahović trasirao Juventusu put u četvrtfinale, Fejenord demolirao Šahtjor, sigurni “đavoli” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.