Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Pred 3000 gledalaca “kanarinci” šokirali Užičane! Dubočica uzela bod u Lazarevcu (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice u Užicu (Foto: Jelena Grlić)

Duel na “Radomiru Antiću” bacio je u senku sve ostale u okviru 4. kola plej-auta. Sloboda je bila pod imperativom pobede, ali je na kraju morala da se zadovolji podelom plena sa davno otpisanim Novim Sadom.


NBA: Kvota na pobedu Njujorka protiv Indijane u našoj kladionici je 1.57. Utakmica počinje dva sata posle ponoći. 


Preko 3000 gledalaca videlo je šest golova, a krajnji rezultat 3:3 dovoljno govori kakav je duel bio. Gosti su tri puta vodili, Sloboda svaki put uspevala da sustigne zaostatak i niveliše rezultat, ali za potpuni preokret nije imala snage.

HLADAN TUŠ POSLE 30 SEKUNDI

“Kanarinci” su poveli posle trideset sekundi igre, a strelac je bio Marković. Prava goleada viđena je u drugom delu susreta, koju je najavio izjednačujućim pogotkom Sedrik Čarls u 48. minutu. Samo pet minuta kasnije Novosađani ponovo dolaze do prednosti golom Gvozdenovića.

Kulminacija drame viđena je od 73. do 78. minuta. Napadač IMT-a na pozajmici u Slobodi, Sedrik Čarls, doneo je novo izjednačenje, da bi već u sledećem napadu Milosavić i treći put gostima vratio rezultatsku prednost. Konačan rezultat postavio je Rašković u 78. minutu ovog više nego uzbudljivog duela.

Treba napomenuti da je posle utakmice došlo do gužve u tunelu ka svlačionici. Igrači i stručni štab Slobode imao je mnogo toga da kaže sudiji Danilu Jeriniću, čijom arbitražom nisu bili zadovoljni ni u gostujućem taboru.

DO KRAJA JOŠ TRI KOLA

Kolubara i Dubočica odigrali su nerešeno 1:1 u Lazarevcu. “Rudari” su poveli pogotkom Savkovića u 66. minutu, da bi desetak minuta pre kraja Đurić poravnao rezultat i doneo bod Leskovčanima.

U dnevnom terminu OFK Vršac je sa 1:0 pobedio Metalac, a Mladost Gat je kao gost na Novom Beogradu bila bolja od Radničkom – 2:0. Posle ovih mečeva u zoni ispadanja su, pored davno otpisanih Radničkog i Novog Sada, još Metalac i Sloboda. Do kraja sezone ostalo je da se odigraju još tri kola.

Plej-aut, 4. kolo:

OFK Vršac – Metalac 1:0 (1:0)
Radnički NBg – Mladost Gat 0:2 (0:1)
Sloboda – Novi Sad 3:3 (0:1)
Kolubara – Dubočica 1:1 (0:0)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.