Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Stanisavljević potopio Grafičar, Dubočica tone sve dublje (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Radost fudbalera Mladosti posle drugog gola / Foto: Prva liga Srbije / Jutjub, printskrin

Pobede gostiju na prve dve utakmice 25. kola Prve lige Srbije. Radnički 1922 bio je bolji od Grafičara, dok je Mladost Gat osvojila ceo plen u Leskovcu.


NBA liga: Los Anđeles Lejkersi u 01.30 dočekuju Golden stejt, a kvota kladionice MaxBet na tip 1 je 1.80.


Ekipa iz Sremske Mitrovice igra čvrsto i na mali broj golova, što se videlo i danas na terenu iza južne tribine stadiona “Rajko Mitić”. Golom Stefana Stanisavljevića u 26. minutu Radnički je pobedio Grafičar sa 1:0 i bar do sutra biće na četvrtom mestu prvoligaške tabele.

NEZAUSTAVLJIVI STANISAVLJEVIĆ

Mladi napadač gostiju primio je loptu od Milića, lepo se oslobodio svojih čuvara i preciznim udarcem sa ivice kazenenog prostora savladao Gutešu. Bio je to njegov peti gol u sezoni, prvi od kako je zimus pojačao klub iz Sremske Mitrovice. Tokom cele utakmice Stanisavljević je stavljao na muke štopere domaćih i po svemu prikazanom ovo je bilo njegovo najbolje izdanje u dresu Radničkog.

Grafičar je doživeo deseti poraz u prvenstvu, peti na svom terenu, a drugi u nizu i to bez postignutog gola. Tim Marka Neđića će i narednu rundu dočekati u plej-aut zoni.

“GATOVCI” PREOKRETOM DO POBEDE

Pod svetlima reflektora novog stadiona u Leskovcu fudbaleri Mladosti Gat kao gosti savladali su Dubočicu – 2:1. Domaćin je prvi stekao prednost golom Đurića u 20. minutu. Međutim, u nastavku utakmice, u periodu od 56. do 61. minuta, Novosađani su preokrenuli rezultat. Prvo je Mladen Kokanović iskoristio asistenciju Miljana Vukadinovića, koji se potom i sam upisao u listu strelaca.

Foto: FK Mladost GAT

Dubočica je bez pobede u drugom delu sezone i čini se da polako posustaje u borbi za jedno od prva četiri mesta. Treba napomenuti da Leskovčani imaju velike probleme sa povređenim igračima, pa su i ovaj meč odigrali bez šest standardnih prvotimaca. Sa druge strane, “gatovci” su ovim trijumfom uvećali svoje šanse u borbi za opstanak u ligi.

Prva liga Srbije, 25. kolo:

Subota:

Grafičar – Radnički SM 0:1 (0:1)
Dubočica – Mladost Gat 1:2 (1:0)

Nedelja:

14.00 Jedinstvo – Mačva
14.00 Metalac – Sloboda
14.00 OFK Beograd – Kolubara
14.00 Radnički NBg – OFK Vršac
14.00 Novi Sad – Smederevo
14.00 Tekstilac – Inđija

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.