Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PRVI PORAZ U LIGI ZA SITI Vulverhempton slavio nad prvakom, Kristal Palas uspešan na “Old Trafordu” (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Mančester sitija i Vulverhemptona (foto: Beta/AP)

Fudbaleri Mančester sitija su prvi poraz u Premijer ligi doživeli tek u sedmom kolu. Aktuelni šampion Engleske je na “Molinjuu” poražen od strane Vulverhemptona sa 2:1 (1:0).


LIGA 1: Monako – Marselj (21.00), kvota na tip 4+ u kladionici Maxbet iznosi 2.35


Pep Gvardiola, zbog novog pravila Premijer lige, nije bio na klupi, već je meč posmatrao sa tribina i sigurno nije bio zadovoljan onim što je video od svoje ekipe.

Vulvsi su na poluvremenu vodili sa 1:0, a zanimljivo je to što nisu imali niti jedan udarac ka golu rivala. Naime, domaći su do vođstva došli autogolom Rubena Dijaša u 13. minutu.

Siti je u drugom poluvremenu došao do izjednačenja i mnogi su pomislili da sledi preokret. Hulijan Alvarez je u 58. minutu maestralno izveo slobodan udarac i savladao Žozea Saa za 1:1.

Međutim, osam minuta kasnije Vulverhempton je ponovo poveo. Nova sjajna kontra i loša postavka Natana Akea, omogućili su Mateušu Kunji da upiše asistenciju, a Hi Čan Hvangu da postigne pobedonosni pogodak.

Mančester junajted nastavlja sa vrlo neubedljivim i bledim partijama. Izabranici Erika Ten Haga su na “Old Trafordu” doživeli poraz od Kristal Palasa. Momenat odluke dogodio se u 25. minutu, kada je Joakim Andersen savladao Andrea Onanu i doneo tri boda svom timu.

PREMIJER LIGA, 7. kolo

Subota

Aston Vila – Brajton 6:1 (3:0)
(Votkins 14, 21, 65, Estupinjan 26. autogol, Remzi 85, Daglas Luiz 90+7 – Fati 50)

Bornmut – Arsenal 0:4 (0:2)
(Saka 17, Odegar 44 penal, Haverc 53 penal, Vajt 90+3)

Everton – Luton 1:2 (1:2)
(Kalvert-Luin 41 – Lokijer 24, Moris 31)

Mančester junajted – Kristal palas 0:1 (0:1)
(Anderson 25)

Njukasl – Barnli 2:0 (1:0)
(Almiron 14, Isak 76 penal)

Vest Hem – Šefild junajted 2:0 (2:0)
(Boven 24, Souček 37)

Vulvs – Mančester siti 2:1 (1:0)
(Dijaš 13 augotol, Hvang 66 – Alvarez 58)

18.30 Totenhem – Liverpul

Nedelja

15.00 Notingem Forest – Brentford

21.00 Fulam – Čelsi

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.