Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

PRVI PUT OD ELIMINACIJE Jokić progovorio o “orlovima”i EP: Poslednji dan, kad smo ispali…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Starsport)

Otišli su s velikim očekivanjima nacije i vratili su se neslavno. Bez selektora, koji je odlučio da ostane u Nemačkoj…


LIGA EVROPE: Kvota kladionice MaxBet na igru gol gol (GG) u meču PSV – Ajaks (18:45) je 1.63.


Košarkaška reprezentacija Srbije je bila dominantna u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, ali je u prvom krugu eliminacija, u osmini finala, uspešnija bila Italija. Posle poraza u Berlinu naš najbolji igrač Nikola Jokić nije davao izjave. Sada je, međutim, odlučio da progovori na tu temu.

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić prvi put je otvoreno govorio o šokantnoj eliminaciji reprezentacije Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva. Istakao je da da je atmosfera u timu bila odlična…

Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima – istakao je Nikola Jokić.

Jedan od uzroka našeg poraza od Italije je i taj što je selektor Svetislav Pešić zaboravio na Jokića u poslednjoj četvrtini, u kojoj je veći deo vremana proveo na klupi, umesto na terenu. Inače, Jokić je bio naš ubedljivo najbolji pojedinac na EP, gde je prosečno beležio 21,7 poena, 10 skokova i 4.3 asistencije.

PROČITAJTE JOŠ:

LEBRON VIDEO NOVOG KRALJA Jokić zgazio Lejkerse! Denver na krilima fenomenalnog Srbina

BIVŠI ZVEZDIN ŠPIC POSTAO GOLMAN Dao gol, pa stao između stativa! I doneo pobedu (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.