Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVOLIGAŠI NA PRIPREMAMA Inđija i Železničar bolji od ruskih drugoligaša

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Tim pančevačkog Železničara koji je počeo utakmicu sa Alanijom (Foto: FK Železničar)

Ovog nedeljnog popodneva nekoliko prvoligaških ekipa odigralo je kontrolne mečeve u sklopu priprema za nastavak sezone. Fudbaleri Inđije imali su prvi test po dolasku u Antaliju.


AZERBEJDŽAN: U ponedeljak od 16 igraju Nefči – Karabag, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.98. 


Lider prvoligaškog karavana odigrao je prilično kvalitetan meč protiv Fakela ostvarivši ubedljiv trijumf – 5:2. Golove za Inđiju protiv drugoplasiranog tima ruske druge lige postigli su Milosavljev, Desančić, Bađi, Vučković i Gajlović.

I fudbaleri Mladosti iz Novog Sada za rivala su imali jednog ruskog drugoligaša. Oni su odmerili snage sa B ekipom Spartaka iz Moskve i doživeli su poraz rezultatom 1:2. Jedini gol za Mladost postigao je Popović na asistenciju Souse.

Na pripremama u Anataliji trenutno se nalaze i fudbaleri Železničara. Pančevci su imali i prvi kontrolni meč, a rival je bila Alanija iz Vladikavkaza, trenutno četvrtoplasirana u drugoj ligi Rusije. Posle preokreta “dizelka” je uspela da pobedi rezultatom 2:1, a golove su postigli Milošev i Zuvić.

Radnički iz Sremske Mitrovice ovih dana boravi u Makedoniji gde obavljaju drugi deo priprema. Oni su danas imali susret sa ekipom Osogova i zabeležili su ubedljivu pobedu – 4:0. U strelce su se upisali Križan, Sila, Vidić i Petrović.

REVOLUCIJA Čeferin najavio mogućnost promene u Ligi šampiona, ima podršku nekih klubova

FA KUP “Šumari” ponizili komšiju premijerligaša! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.