Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

PSŽ KAO BURE BARUTA Prodali bi Nejmara, ali ko da mu da astronomsku platu…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Nejmar na utakmici sa Bajernom (Foto: Beta/AP)

Porazi od minhenskog Bajerna u Ligi šampiona i od Monaka u Ligi 1 pretvorili su svlačionicu Pari Sen Žermena u svojevrsno bure baruta. Prema francuskim medijima, a sve je nekoliko dana kasnije potvrdio i sam Nejmar, članovi tima su bili umešani u žestoku raspravu sa Luisom Kamposom (sportski direktor) u svlačionici, u kojoj je ovaj zamerio nekim igračima „neagresivnost“ i još neke stvari.


LIGA 1 Pari Sen Žermen u nedelju (13.00)  dočekuje Lil, a kvota na X2 (dupla šansa) u našoj kladionici je 2.15.


Sve je pokrenulo još jednom priču o mogućem odlasku Brazilca iz Pariza. Barselona je za Nejmara platila rekordan transfer u svetu fudbala – 232 miliona evra, a bez sumnje očekivanja Pari Sen Žermena nisu ispunjena.

Razgovori sa Čelsijem traju već nekoliko meseci i sada su ponovo aktuelni. Gazda Parižana Al-Kelaifi imao je sastanak sa novim upravnim odborom kluba iz Londona, želeo bi da proda Nejmara za oko 60 miliona evra, što je premalo u odnosu na ono koliko je plaćen, ali očigledno je Nejmar po svim pitanjima preveliko opterećenja za “svece”.

Glavni problem za Čelsi (bila) je Nejmarova plata. Sa 31 godinom zarađuje 35 miliona evra neto po sezoni, iznos koji Englezi ne mogu da plate. Sve bi moglo, možda, da se promeni ako Nejmar smanji potraživanja…

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA JASNA – DERBI 1. MARTA Mnogi navijači već su bukirali letove, hotele…

“ZAKUVALO” SE UOČI DERBIJA Zvezda promenila termin, Partizan reagovao oštrim pismom Zajednici!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.