Budimo u kontaktu

Kladionica

Puče “milionče”! Hvala na poverenju!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Napisa veliki Njegoš u Gorskom vijencu: Blago onom ko dovijeka živi, imao se rašta i roditi. Mi ćemo, ipak, malo da promenimo reči besmrtnog pesnika: Blago nama s vama, imalo se rašta i raditi.

Probijena je granica snova, puklo je “milionče”. Sa 26. novembrom MaxBet sport je imao više od milion jedinstvenih čitalaca!

Foto: Printskrin

Učinili ste nas ponosnim. Dali novi vetar u leđa. I težak zadatak da budemo još bolji. Sada sebi postavljamo nove ciljeve. Ovaj smo, zahvaljujući vama, uspeli da ostvarimo.

Bez vas ništa ne vredi, s vama sve dobija pun smisao. Posle četiri i po godine postojanja portala i početka od nule, eto, stigosmo do više od milion jedinstvenih korisnika u jednom mesecu. Iza nas je preko 95 hiljada članaka, a pred nama… Broj im se ne zna!

Hvala vam, još jednom, na poverenju. Mi ćemo i dalje da gledamo istini u oči. Zbog vas.

1 komentar

1 komentar

  1. Ljubitelj Sporta

    27.11.2022. at 11:43

    Svaka cast, neka tako bude i ubuduce.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.