Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SLEDEĆA MISIJA Srpski defanzivac u finišu prelaznog roka promenio klub

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Rade Dugalić u dresu Kairata (Foto: Starsport)

Doskoro je bio u redovima Meižu Hake, a posle dve godine srpski štoper je odlučio da promeni dres. Ne i državu. Postigao je dogovor da pojača redove novog člana Superlige.


ENGLESKA, FA KUP: Čelsi dočekuje Lids (20:30), a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.53.


Rade Dugalić je postao igrač Šenžena sa kojim je potpisao ugovor do 31. decembra 2024. godine uz opciju produžetka za još jednu sezonu. Iskusni defanzivac je odigrao 58 utakmica za Meižu, koju je sa klupe predvodio srpski stručnjak Milan Ristić, pa je dobro upoznat sa prilikama u tamošnjem fudbalu.

Štoper je pre odlaska u Kinu godinama uspešno igrao za kazahstanski Kairat, kao i za ruski Jenisej, Tosno, Armavir, jermenski Ulises, Olimpik iz Sarajeva, Car Konstantin i Radnički iz Niša, gde je prošao sve mlađe selekcije.

Dugalić je od trofeja u dosadašnjoj karijeri osvojio je Kup Rusije sa Tosnom 2018. godine, a sa Kairatom prvenstvo Kazahstana 2020. godine i pehar namenjen pobedniku Kup Kazahstana, godinu dana kasnije.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.