Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RADI SE PUNOM PAROM Defanzivac produžio ugovor sa Vojvodinom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Đorđević (Foto: Starsport)

Potpis pred odlazak u Sloveniju. Radi se u Vojvodini da se stvori tim, koji će da se bori za izlazak u Evropu u novoj sezoni. Pored dovođenja pojačanja usledio je i ostanak defanzivca.


FINSKA: U subotu od 14 igraju Honka – Kups, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65. 


Levi bek Stefan Đorđević je stavio paraf na novi ugovor sa Novosađanima, po kojem će biti deo crveno-belih do leta 2025. godine. Defanzivac je dete Vojvodine, ali ga je put vodio preko klubova u Srbiji i delom Italije dok se pre dve godine nije vratio na “Karađorđe”.

Igrao je tokom karijere za Proleter, Spartak, Banat, Voždovac, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, italijanske Kataniju i Potencu, pa onda Radnički iz Niša. Đorđević je oslonac tima isa velikim ambicijama ceka nove ispite.

Naši ciljevi su uvek jasni, posebno sada, posto protekla sezona nije bila uspešna. Okrećemo novi list, sa ambicioznim ljudima, koji su pokazali u svetu sporta da znaju odlično svoj posao. Osećamo veliku podršku i želimo da se vratimo na terenu i ostvarimo sve zacrtane ciljeve – poručio je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ:

Oglasile se Nišlije: Mitrović nije na prodaju

OTKRIVAMO Prvo Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.