Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RADNO JUTRO, ODMOR ZA BOŽIĆ, PA PUT U TURSKU Evo ko je opravdano zakasnio na prvu “prozivku” Milojevića

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde vredno treniraju (Foto: Starsport)

Odradili su igrači Crvene zvezde trening pre podne na Badnji dan. Najvažnije je da se ekipa kompletirala pred nedelju i odlazak na završne pripreme u Antaliju.


EVROLIGA: Od 20:30 igraju Valensija – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.47.


U sredu je iz Gane došao Osamn Bukari, a dan posle njega na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić” radio je i Kings Kangva. Zbog praznika i problema sa avio prevozom vezista je opravdano kasnio i stavio se na raspolaganje šefu Milošu Milojeviću.

Crveno-beli će za Božić imati slobodan dan, a u nedelju čarter letom sledi odlazak u Tursku. Sa crveno-belima u avionu biće Grafičar i Radnik iz Surdulice. U poznatom letovalištu je predviđeno šest kontrolnih mečeva i start sledi 15. januara protiv Lehije iz Poljske.

Uglavnom sve raspoložive snage radiće do 27. januara, a očekuje se da u slučaju novih angažmana nekoliko igrača napusti ekipu. Na izlaznim vratima je Kalifa Kulibali koji bi u slučaju dogovora se preselio u redove kluba iz Turske. Razgovori dve strane još traju, ali se čekaju i zimska pojačanja.

PREPORUČUJEMO:

Hetafe odbio Zvezdu, zasad ne prihvata ni ponudu njenog bratskog kluba za srpskog reprezentativca

Dembele ni ne pomišlja na selidbu u Pariz

1 komentar

1 komentar

  1. Pravo niotkud

    06.01.2023. at 16:07

    Uh, sad mi je lakše kad sam sazano da su došli na početak priprema Bukari i Kangva, koji su svojim sjajnim igrama jesenas mnogo pridoneli velikom uspehu Zvezde i osvajanju “izvanredog” četvrtog mesta u grupnoj fazi LE! Setimo se samo kako su ovi velemajstori iz Afrike igrali protiv Trabzona, Ferencvaroša i Monaka! Da nije bilo njih u timu, zar bi smo onako sjajno prošli! Oni su obeležili jednu epohu! Bravo za g. Terzića što je doveo ove znalce! Vidi se da g. Terzić ima njuha da pronađe prava pojačanja (za ugradnju u ugovore)!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.