Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Radonjić ne zna sa kim će na Megu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dejan Radonjić (Foto: Starsport)

Posle neuspešnog evroligaškog duplog programa, Crvena zvezda se vraća obavezama u regionalnom takmičenju. Crveno-beli u ponedaljak od 15.30 gostuju Megi.


Naša kladionica nudi kvotu 1.92 da će na meču Cedevita Olimpija – Igokea biti ubačeno više od 160 poena.


Uoči tog susreta, trener Dejan Radonjić je suočen sa već poznatim problemima. Umor je već odomaćena reč u taboru šampiona.

– Posle izuzetno napornog perioda i duplog programa Evrolige, celog ciklusa u kome smo imali i putovanja čeka nas brzo meč sa ekipom Mege, i ove godine mladim timom sa ogromnim potencijalom i talentom. Igraju jako dobro u poslednje vreme i u odličnoj su formi. Mi smo vreme od poslednje utakmice iskoristili da se oporavimo od velikih napora i povreda koje nas takođe prate. Neizvesno je u kom ćemo sastavu igrati meč u ponedeljak. Potrebno je svakako da imamo energiju potrebnu za ovaj meč, budemo skoncentrisani i odigramo dovoljno dobro kako bi došli do bodova – rekao je Radonjić.

Predstojeći duel Crvena zvezda dočekuje kao drugoplasirana na tabeli ABA lige, s dva meča manje u odnosu na Partizan.

REČ OD PET SLOVA U SLAGALICI IZ CUGA Napadač Zvezde oduševljen, traži srpsko državljanstvo…

Mesina u Beogradu otvorio Pandorinu kutiju… Četiri tima najavila prelazak iz Evrolige u Ligu šampiona!

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.