Budimo u kontaktu

ABA LIGA

RADONJIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: Moramo da budemo oprezni, dugo nismo imali utakmicu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Radonjić veruje u pobedu (Foto: Starsport)

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da zbog duge pauze njegov tim neće biti u “najboljem mogućem stanju”, ali da će pokušati da nadoknadi slabosti “nekim drugim segmentima”.


ŠPANIJA Od 21.30 Barselona dočekuje Seltu. Tim iz Viga je često znao da iznenadi Katalonce, a “dvojka” u kladionici MaxBet je 6.70.


Poslednji meč smo odigrali 23. aprila. Posle dela sezone gde smo mesečno znali da odigramo i po 12 mečeva, došli smo do duge pauze. Nismo uspeli da nađemo sparing partnera i to nam je remetilo planove – izjavio je Radonjić.

Radojić je izjavio i da ima “ogroman respekt” prema Cedevita Olimpiji, i da su odigrali “sjajnu sezonu” u Evrokupu i ABA ligi.

Odigrali smo dva egal meča protiv njih u ligaškom delu. Prvi polufinalni meč u seriji na dve dobijene je od velikog značaja. Moramo da budemo oprezni – rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je rekao i da “treba očekivati stvari koje nisu tipične za polufinale i važnost meča”.

Biće promašaja, pogrešnih dodavanja, izgubljenih lopti, a sve usled već pomenute pauze. Moramo u nekim drugim segmentima da nadoknadimo sve ono što može da bude slabost – izjavio je on.

Radonjić je izjavio i da “nije siguran” kako će izgledati igrači koji su tek izašli iz povreda.

Lazić i Dobrić do danas nisu trenirali. Moramo da vidimo kako se razvija situacija sa Cirbesom. Sve je to osetljivo i nezgodno. Na dan meča ćemo doneti konačnu odluku – rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao i da želje i motivacijje “nije nedostajalo tokom pauze”, ali i da se ekipa “bavila nekim drugim problemima kojih nije bilo malo”. Kapiten Zvezde Branko Lazić izjavio je da je ekipa iskoristila pauzu da se “regeneriše i pripremi za ono što sledi”.

Došli smo do plej-ofa. Dobro se poznajemo sa Cedevita Olimpijom, i sve je spremno za fantastičan meč. Moramo da pokušamo da uđemo što bolje u meč. Uz punu halu i naše navijače verujem da ćemo doći do pozitivnog rezultata – rekao je Lazić.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u četvrtak od 19 časova u Hali “Aleksandar Nikolić” na startu polufinalne serije regionalne ABA lige.

SVA POTENCIJALNA POJAČANJA ZVEZDE Dvojica garantuju Ligu šampiona! (FOTO)

LAV IZGUBIO BITKU Kraj za velikog Ibru! Plače od bolova, poslednji meč u karijeri igra u nedelju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.