Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

RADULJICA DOBIO KONKURENCIJU Da li je ovo košarkaš sa najdužom bradom u Srbiji? (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miroslav Raduljica (Foto: Starsport)

Godinama je brada zaštitni znak Miroslava Raduljice, pa su ga neki prozvali i Braduljica. Nekada je ta brada bila mnogo duža i to u vreme kada je naša reprezentacija osvajala medalje na velikim takmičenjima. Nekadašnji kapiten Srbije bio je zaštitni znak te generacije.


EVROKUP: Od 20 igraju Cedevita Olimpija – Bursa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.63. 


Raduljica se vratio u Srbiju i obukao dres Crvene zvezde, ali sada ima ozbiljnu konkurenciju jer nema najdužu bradu u Srbiji. Mnogo dužu ima Nemanja Stanković, košarkaš Radnika iz Surdulice.

Surduličani se takmiče u Drugoj ligi Srbije, a Stanković svima upada u oči. Upoređuju ga čak i sa Luiđijem Datomeom iz Italije i Špancem Serhiom Rodrigezom. Doduše, Stanković ima mnogo dužu bradu. Sada je samo pitanje da li je on košarkaš sa najdužom bradom u Srbiji.

Stanković je rođen 1989, visok je 195 cm i igra na poziciji krila. Karijeru je počeo u Superfundu 2010. godine. Pre dolaska u Radnik igrao je za francuske niželigaše.

PROČITAJTE JOŠ:

ČUDESNA PRIČA Nekada šampion Australijan opena debitovao u Evrokupu!

SPREMNI ZA PRVU POBEDU Željko Obradović vodi svih 13 igrača: Idemo privatnim letom, imamo tu mogućnost!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.