Budimo u kontaktu

KATAR 2022

RAJS: Zaslužujemo više pohvala za igre na SP

Darko Noveski

Objavljeno

,

Deklan Rajs o rezultatima Engleske (Foto: Beta/AP)

Engleski fudbalski reprezentativac Deklan Rajs rekao je danas da bi njegova ekipa trebalo da dobije više pohvala za igru koju je prikazala u nezgodnoj grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru, nakon što su konkurenti za titulu Francuska i Argentina pretrpeli šokantne poraze.


SVETSKO PRVENSTVO Hrvatska od 16 časova u derbiju igra protiv Belgije. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.70.


Engleska je osvojila prvo mesto u Grupi B sa dve pobede i remijem i u osmini finala igraće protiv drugoplasiranog iz Grupe A, selekcije Senegala.

Nisam očekivao da će Francuska sinoć izgubiti od Tunisa. Video sam rezultat, a bilo je još šokantnih rezultata na turniru. Ne možete da uzmete sve zdravo za gotovo. Zbog toga nam ide tako dobro i možda zbog toga ne dobijamo pohvale koje zaslužujemo – rekao je Rajs, preneo je Skaj.

Mogli smo da se okliznemo u svakoj od tri utakmice u grupi, ali smo bili dobri u svakom meču. Videli smo da su jake reprezentacije gubile, ali nismo došli u poziciju u kojoj bismo bili pod pritiskom. Uvek smo kontrolisali stanje u grupi – dodao je on.

Francuska, Nemačka, Argentina i Belgija su pretrpele poraze u svojim grupama.

Kada počneš da igraš protiv boljih ekipa, nivo igre se podigne. U takvim utakmicama želiš da igraš i da ih zauvek pamtiš. Bićemo spremni za takve utakmice – naveo je Rajs.

Engleska je u Kataru već sad postigla više golova nego na prethodnih svetskim prvenstvima, ne računajući 1966. i 2018. godinu.

Ostale ekipe će gledati nas, u naš kvalitet ekipe. Ako pogledate naše napadače, imamo prvoklasne igrače, neverovatne talente. Takodje, u celoj ekipi imamo igrače koji su osvajali najvažnije trofeje. Mi smo jedna od najboljih ekipa ovde, na nama je da to dokažemo na terenu – rekao je Rajs.

Ekipe kao Francuska su osvojile Svetsko prvenstvo i to konstantno rade. Sada mi to želimo da promenimo. Svim tim velikim ekipama želimo da pokažemo da smo ovde. Nismo ovde zbog osmine finala, već da odemo do kraja – dodao je Rajs.

PREPORUČUJEMO:

LOŠE VESTI ZA “ORLOVE” Tite obavestio igrače o tome ko će da igra protiv Kameruna, sve potvrdio vezista!

SCENA O KOJOJ BRUJI SVET Mesi je ignorisao Levandovskog, kapiten Argentine posle meča rekao šta ima… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.