Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RAMPA NA TRANSFER Komplikuju se stvari, Zvezda mora da čeka…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Činilo se da je posao blizu sklapanja, što je najavio naš portal, ali postoji kočnica. Ima vremena da se završi transfer, međutim Ulsan je za sada spustio rampu za odlazak beka.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester junajteda protiv Vest Hema (15:00) je 1.60.


Primarni plan Crvene zvezde je da šansu dobije Viktor Radojević, ali povreda ramena Milana Rodića na pripremama u Pafosu primorala je ljude iz kluba da nađu pojačanje na poziciji levog beka. Tehnički direktor Marko Marin izabrao je Jung Vu Seula, reprezentativca Južne Koreje, koji može da igra na obe bekovske pozicije, o čemu je pisao naš portal.

Prema informacijama koje stižu, Ulsan traži obeštećenje od 700.000 evra i procente od dalje prodaje. To nije veliki problem, koliko činjenica da korejski klub ne želi da se odrekne jednog od najboljih igrača u toku sezone. Oko nastavka karijere se dvoumi i igrač, a razlog je taj što ima još nekoliko ponuda iz Evrope. Sve treba da bude iskristalizovano do 8. februara.

Prošao je Vu sve mlađe kategorije u Ulsanu, a zatim dobio i šansu u prvom timu, kojem je priključen 2020. godine. Odigrao je 141 meč, postigao šest golova i zabeležio 13 asistencija u dresu Ulsan Hjundaija, koji je prošle sezone bio šampion Južne Koreje.

Hoće li Hvang In Bom  i u dresu Crvene zvezde da bude saigrač sa kolegom iz reprezentacije? Videćemo za nekoliko dana.

7 Komentara

7 Comments

  1. Sladjan

    04.02.2024. at 10:31

    Čim Marin umešao prste i on nalazi igrače…..piši propalo…..ha ha ha

    • milos031

      04.02.2024. at 11:21

      A pre Marina ti je bilo puno bolje…
      Ko je doveo Van la paru, Tomanea, Dionija, Kulibalija, Kafua…da ih ne nabrajam više ima ih za izvoz, samo hoću da kažem da se Marin ovde najmanje pita za bilo šta…

  2. Boyco

    04.02.2024. at 11:44

    Zlonamjernici kritikuju Marina, a ljetos su ga kovali u zvijezede. Ovi debili što pišu ovuda su pravi fudbalski i ekonomski eksperti. Gospodo, dovedite onda Mbapea, Belingema, Kejna, Van Dajka i dr. za obeštećenje do milion €, a prodajte Milunovića, Kataija, Rodića, Kangu… za 50 – 100 mil €. Dobićete Nobelovu nagradu. U suprotnom, ne se…e mnogo po portalima

    • Buca 963

      05.02.2024. at 13:57

      Bravo konačno jedan normalan koji nema pileće pamćenje za razliku od većine experata koji svoje poznavanje fudbala pokazuju ovde a većina garantujem nije igrala za odeljenje.

  3. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    04.02.2024. at 11:50

    Brinu GLODARI JBT,UMIRU OD BRIGU!!!😆😆😆😆😆

  4. tudjmanova govna

    05.02.2024. at 03:06

    vi koji branite cmarka cmarina prvo se setite da je branio kulibalija, drugo ke***ao je kako cemo dovesti najboljeg centarfora i odbio je onu zver iz makabija milsim da se pjer zove camuga, pa smo dobili serifa nedaje.znam ja da se ne pita puno ali i to malo sto se pita je pokazao da je glup

  5. Pera

    05.02.2024. at 08:53

    Ima i u Srbiji bekova.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.