Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RASPLET Trka Zvezde i Đenove za talentovanog vezistu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Jasan je plan Crvene zvezde da angazuje talentovane igrače u Srbiji, a već duže vreme u tefteru skauta se nalazi ima Ognjena Mijailovića. Vezista Mačve je prošle sezone pokazao potencijal u Super ligi.


Na meču Votford – Totenhem, 1. januara, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru 2-2.


Ipak, klub iz Šapca je hteo da zaradi prodajom u inostranstvo i javila se Đenova. Italijani su ušli u trku za crveno-belima, a igrač ima ugovor samo još do juna.

Prethodnih dana se zahuktao “dvoboj” oko potpisa Mijailovića, koji je rođen 30. januara 2003. godine i pred njim je tak dosta izazova u karijeri. Jesenas je upisao 12 utakmica u crveno-crnom dresu u Prvoj ligi Srbije.

Zvezda je odlučila da tokom priprema pruže priliku nekoliko mladih igraca da se uvere mogu li u bliskoj budućnosti na glavnu scenu. Odluka oko veziste biće poznata u narednom periodu.

https://www.maxbetsport.rs/novogodisnji-intervju-zivkovic-verujem-da-moje-vreme-u-zvezdi-tek-dolazi-mister-je-legenda-od-koje-moze-mnogo-da-se-nauci-mozda-odmerim-snage-sa-radonjicem-332016/

https://www.maxbetsport.rs/citaoci-maxbet-sporta-izabrali-djokovic-najbolji-srpski-sportista-u-2021-godini-333080/

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.