Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RASTANAK Uoči nastavka sezone Voždovac ostao bez važnog igrača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milović u duelu sa Mihamedom Badamosijem (Foto: Starsport)

Pred nastavak Superlige Voždovac je ostao bez standardnog člana prve postave. Crnogorski štoper je razdužio opremu u Zaplanjskoj i seli se u Uzbekistan.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Napolija protiv Rome je 1.90. Meč počinje u 20:45.


Novo odredište Miloša Milovića je vicešampion Navbahor. Defanzivac je u leto 2020. godine došao u Beograd i dobrim igrama u dresu “zmajeva” zaslužio poziv u reprezentaciju Crne Gore. Ugovor sa ekipom iz Azije je potpisan na dve godine.

Izuzetno sam zahvalan Voždovcu što mi je dao priliku da se afirmišem kao igrač. Proveo sam skoro tri prelepe godine u klubu i smatram ga svojom drugom kućom. Iako nije bilo lako doneti odluku, usaglasili smo se da je vreme za naredni korak u mojoj karijeri i nadam se da je Navbahgor pravi izbor – poručio je Milović.

Ovaj štoper je za Voždovac odigrao 77 utakmica, a na samo dve nije bio starter. Postigao je pet golova u šampionatu i bio je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate u jesenjem delu sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

HIT! SRĐAN JE OVAKO PROSLAVIO NOVAKOVU KRUNU “Kosi tata, kosim ja” orilo se Melburnom (VIDEO)

KO MALO POZNAJE GEOGRAFIJU Mislio bi da je Novak Australijanac ili da je Srbija najmnogoljudnija zemlja sveta (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.