Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

RASULO U DOSKORAŠNJEM RAJU Još jedna superzvezda napušta Pariz, ali nije jedina!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Ogromne plate, osmesi na treninzima, pobede na domaćoj sceni. Za potpuni fudbalski raj nedostaje samo jedno, ali mnogo vredno – “ušati” pehar. Još jedan neuspešan pohod na Ligu šampiona mogao bi skupo da košta Pari Sen Žermen.


Španija: Na meču Elče – Valensija, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3+.


Kilijan Mbape je pred potpisom za Real Madrid, španski mediji najavljuju odlazak Serhija Ramosa koji jedva da je igrao, a isti izvori najavljuju da će još jedna superzvezda da napusti “grad svetlosti”. To je Nejmar, koji je uz Lionela Mesija bio izložen uvredama navijača posle poraza u Madridu (3:1).

Sportski dnevnik AS navodi da je Brazilac silno uvređen i da od čelnika kluba ultimativno zahteva da napusti klub sa kojim ima ugovor čak do kraja juna 2025. Navodno, u red su već stali njegov nekadašnji klub Barselona, Mančester siti i – Njukasl. Sa novim, saudijskim vlasnicima, “svrake” su u stanju da plate najviše, ali bi se Brazilac potpisom za njih svakako odrekao vrhunskih takmičarskih ciljeva.

Mogući odlazak Nejmara nije jedina vest koja je uznemirila poklonike “svetaca”. Lionel Mesi je propustio trening ekipe u petak, iz kluba je njegov izostanak opravdan bolešću, ali su evropski mediji počeli s nagađanjima da je to znak da takođe uvređeni Argentinac napušta klub.

Možda ponovo zaigraju zajedno u Barseloni. Uostalom, prijatelji su, zašto da ne?

PROČITAJTE JOŠ:

SERIJA A Đenova uhvatila poslednji voz!

PREMIJER LIGA Veliki preokret Lidsa u Vulverhemptonu! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.