Budimo u kontaktu

NBA LIGA

RAT NA TERENU Sukob Bruksa i Grina obeležio noć za nama (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Bruks i Grin u sukobu (Foto: Printskrin//Twitter)

U sudara dva poslednja tima Istočne konferencije, košarkaši Šarlota pobedili su Detroit na gostovanju sa 113:103. U pobedničkom timu najbolju rolu pružio je Keli Ubre Džunior postigavši 27 poena, dok ga je pratio Teri Rozije sa 21 poenom uz devet asistencija. Detroit je ovom utakmicom ostvario i deseti poraz u nizu, poslednjih mesec dana ne znaju šta je pobeda.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Fenerbahčea u utakmici protiv Barselone u našoj kladionici je 2.00. Meč počinje u 18:45.


Derbi meč NBA lige u noći između četvrtka i petka igrali su košarkaši Memfisa i Golden Stejta. Grizliji su savladali Golden Stejt Voriorse sa 131:110. Ono što je obeležilo ovaj duel jeste sukob Dilona Bruksa i Drejmonda Grina. Pri vođstvu Memfisa 72:57, Bruks je ukrao loptu i pogodio preko Grina. Ali, kada je doskočio nije želeo da se skloni sa puta Grinu koji je naslonio loptu na lice igraču Memfisa. Sudije i igrači su odmah pritrčali da razdvoje sukob koji nije dalje eskalirao.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Os0NvtexB1w&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fsport%2Fkosarka%2F3643314-kao-dva-jarca-na-mostu-grin-se-ne-sklanja-bruksu-sa-puta-umalo-izbila-tuca-pale-ze&feature=emb_logo

Juta je posle četiri uzatopna poraza konačno došla do pobede. Ostvarili su pobedu nad Orlandom u gostima 131:124, uz sjajnu partiju Laurija Markanena koji je zabeležio 31 poen.

NBA, REZULTATI

Detroit – Šarlot 103:113

Indijana – Hjuston 134:125

Orlando – Juta 124:131

Memfis – Goldej stejt 131:110

Milvoki – Bruklin 118:113

Sakramento – Njujork 122:117

Tabelu NBA lige pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJGORA NAPADAČKA UTAKMICA Obradović objasnio šta je krenulo po zlu! Evo šta su ključni razlozi poraza Partizana u Milanu (VIDEO)

OVO JE BILO BOLNO Šta uradi Papapetru?! Svi su začuđeni njegovim potezom (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.