Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POSLE SMENE TRENERA Bivši centar Partizana imao poruku za Budućnost: Možda je do nekog drugog

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Vlada Jovanović na meču sa Borcem iz Čačka (Foto: Budućnost/Filip Roganović)

Trener je kriv! Za poraze se traži njegova glava na panju. Tako je bilo, tako će i da bude. S tim, međutim, nije saglasan bivši centar Partizana Ratko Varda.


NEMAČKA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Volfsburg – Bajer Leverkuzen (19:30) je 1.60.


Posle poraza Budućnosti od Borca iz Čačka uprava kluba iz Podgorice je donela odluku o smeni trenera Vlade Jovanovića. Tim povodom je Varda na Instagramu uputio poruku Budućnosti:

Kad onako iz nekog “subjektivnog” igla pogledam nešto što se tiče profeije kojom se jo nisam bavio pa možda i nisam neko ko bi smeo da k*nja, ali ovo je jače od mene!!!! KK Budućnost po ko zna koji put nezadovoljstvo nekih neuspeha traži u trenrrima. Da li se ovo ponavlja iz godine u godinu i uvek dolazimo do zaključka trener je kriv. Koji po redu? Pogledajte malo dublje i malo šire. Možda je do nekog drugog – napisao je Varda.

Foto: Printskrin

Tako je, za neuspehe nikada nije kriv isključivo trener. Međutim, problem trenera je što poluge klupske vasti neki drugi drže u svojim rukama.

PROČITAJTE JOŠ:

VEĆ ZAVRŠAVAJU POJAČANJA Stiže centar iz Virtusa! “Kneževi” su u Top 8, ali misle na sledeću sezonu

ČUDO Napadač Lacija imao sudar u Rimu i ostao živ! Tramvaj prošao kroz crveno, automobil smrskan! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.