Budimo u kontaktu

EVROLIGA

RAZOČARANJE! “Grobari” moraju da sačekaju Hezonju, evo gde je Hrvat odlučio da nastavi karijeru… Slobodan sjajni plejmejker

Darko Noveski

Objavljeno

,

Mario Hezonja ostaje u Kazanju (Foto: Starsport)

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi sjajni hrvatski košarkaš Mario Hezonja mogao da napusti Uniks i da ga navijači zovu u Partizan koji mu je draži od Cibone.


HRVATSKA Rijeka od 17.05 dočekuje Salven Belupo, kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.60.


Ipak, “grobari” će morati još da čekaju na to da ih pojača nekadašnji NBA igrač. Mario Hezonja je odlučio da ostane u Uniksu, iako su Rusi suspendovani iz Evrolige. To je potvrdio klub iz Kazanja.

Trenutno se trenažni proces odvija potpuno normalno. Tim nastavlja sa pripremama za prvenstvene utakmice pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa Velimirom Perasovićem. Pored ruskih košarkaša u timu ostaju Hezonja, Džekiri i Mejo. Ostatak inostranih igrača je napustio klub, a planirano je uključivanje vodećih igrača omladinskog tima u proces treninga i utakmica sa prvotimcima – stoji u saopštenju Uniksa.

Uniks je napustio Lorenco Braun i bivši plejmejker Crvene zvezde je slobodan u izboru nove sredine. Da li je ovo možda šansa za Partizan?

Partizan mi je draži čak i od Cibone! Da li je došlo vreme da Hezonja obuče crno-beli dres?

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.