Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

KRALJ NE DA KRUNU Real razbio Barselonu! Vinisijus se poigravao sa odbranom “blaugrane” (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Fantastična partija Vinisijusa Žuniora (Foto: Beta/AP)

Kruna je pripala kralju! I to na kakav način! Dominantan!


SERIJA A: Kvota na pobedu Atalante protiv Frozinonea u našoj kladionici je 1.48. Utakmica je na programu u ponedeljak od 20:45. 


U finalu Super kupa Španije sastali su se Real Madrid i Barselona, a meč se završio pobedom ekipe Karla Anćelotija 4:1. Retko ko je mogao da očekuje ovakvu dominaciju “kraljevića”.

Otvorio je Real sjajno utakmicu, a Vinisijus je bio nezaustavljiv. Sjajno je već u trećem minutu brzonogi Brazilac pretrčao poslednju liniju Katalonaca i doneo prednost Realu.

Već u devetom minutu Real je imao 2:0. Ponovo je strelac bio Vinisijus, ali ovoga puta posle odlične asistencije Rodriga.

Barsa je pokušala da se vrati i uspela da smanji rezultat. Igrao se 31. minut kada je Robert Levandovski uhvatio sjajan volej sa ivice šesnaesterca i pokazao da bi Barselona mogla večeras da se pita.

Međutim, već do odlaska na pauzu Real je postigao i treći gol. Strelac je bio ponovo Vinisijus! Fenomanalno prvo poluvreme Realovog krilnog napadača.

Pokušavala je Barselona u drugom delu igre da smanji rezultat i da se da proba da dođe do nekog čuda. Međutim, poslednju nadu ekipe Ćavija Ernandeza ugasio je Rodrigo u 64. minutu.

Odlično je prošao po levoj strani Vinisijus i ubacio loptu, posle intervancije odbrane Barse Rodrigo se našao na pravom mestu. Sedam minuta kasnije Barselona je ostala sa igračem manje, kada je Arauho morao ranije da napusti igru.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.