Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVI VIDIĆ ILI IVANOVIĆ Real, Juventus i Borusija gledali štopera, Stanković rekao “ne” prodaji!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Stanković ne da Stefana Lekovića (Foto: Starsport)

Nema dileme da su u Evropi prepoznali novi srpski biser. I to ponovo štopera po uzoru na Nemanju Vidića, Baranislava Ivanovića ili Strahinje Pavlovića. Posle bivšeg defanzivca Partizana koga je kupio Monako, sada skauti klubova dolaze zbog Stefan Lekovića.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Arsenala je 1.98. Meč počinje u 21:15.


Nedavno u Staroj Pazovi na meču kadetske selekcije Srbije i Hrvatske bilo je čak 87 skauta, a štoper Crvene zvezde je bio među najboljima na terenu. Sve je zapisano u teftere klubova i od ranije je poznato da ga žele po svaku cenu: Salcburg, Juventus, Real, Borusija iz Dortmunda, Anderleht… I neki su ostali da isprate meč Grafičara protiv Mačve.

Tu su se uverili u dominaciju momka koji je nedavno napunio 18 godina. U prvom delu sezone su “ljubičasti primili” čak 36 golova, a na proleće samo jedan na četiri meča u kojim je defanzivac imao perfektan učinak.

Stefan Leković na meti velikana Foto: FK Crvena zvezda

Ranije su postojale dvojne registracije, pa su mladi fudbaleri mogli da odigraju neki meč za matičan klub. U Zvezdi su odlučili da od naredne sezone Stefan Leković bude deo najboljeg tima kod trenera Dejana Stankovića, što je zaslužio nastupajući za najbolji tim jesenas u trening utakmicama.

Grafičar je prolazna stanica, a onda sledi novi korak sa crveno-belima do odlaska u Evropu. Mladi su na ceni pored Stefana Lekovića i u razvojnom klubu su braća Mituljikic, Knežević…

RIO DE ŽANEIRO NA NOGAMA – Vidal: Kada završim evropsku karijeru cilj mi je titula sa Flamengom

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.