Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OVO DO SADA NIJE VIĐENO Nikada u istoriji nisu igrana ni tri, a kamoli četiri produžetka! Utakmica u Madridu će da se pamti…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Duel Valtera Tavaresa i Dena Oturua (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Bez ikakve sumnje, košarkaški rat Reala i Anadolu Efesa obeležio je 19. kolo Evrolige. Aktuelni šampion je slavio posle četiri produžetka i 60 minuta košarke, iako je bar tri puta bio na konopcima – 130:126.


Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će u drugom poluvremenu meča Cedevita Olimpija – Crvena zvezda biti ubačeno više od 82 poena.


Ova utakmica će da ostane zapisana u istorijskim knjigama. Nikada u istoriji Evrolige nisu igrana ni tri, a kamoli četiri produžetka. Takođe, ovo je najefikasniji meč od postanka takmičenja.

Svega je bilo na parketu madridske dvorane. Meč je završeno neposredno uoči ponoći, a počeo je u 20.45. Neko je morao da poklekne.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.