Budimo u kontaktu

EVROLIGA

REAL PRED PARTIZAN Trener Mateo pričao o Tavaresu, atmosferi u Beogradu… I neće u “Obradovićevu kuću”

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Ćus Mateo (Foto: Starsport)

Trener Real Madrida Ćus Mateo razgovarao je sa španskim novinarima nekoliko sati pre poletanja za Beograd. Posle haosa u završnici drugog meča u Madridu, koji su crno-beli dobili i poveli sa 2:0, neke druge stvari idu u prvi plan, umesto košarkaških, koliko god se svi trudfli da smire tentije…


EVROLIGA Košarkaši Partizana u utorak (20:30) dočekuje Real Madrid, a u MaxBetu kvota na trijunf crno-belih je 2.50.


Za treći meč, koji se igra u utorak (20:30) u Areni, utakmicu suspendovani su Jabusele (pet utakmica) i Dek (jedan) u španskom, kao i Kevin Punter (dva) i Lesort (jedan) u srpskom timu.

Mateo je pričao o mogućnosti da ponovo zaigra Edi Tavares, džin koji se povredio na prvom duelu plej-ofa, Kozeru koji je prethodnioh dana imao temperaturu…

Trenera Reala ne brine, bar u izjavi, činjenica da se niko nije vratio posle 0:2 kod kuće u plej-ofu:

Za sve uvek mora da postoji prvi put, a zašto ne bi bilo tako? Razmišljamo samo o prvoj sledećoj utakmici.

TAVARES JE SVE BOLJE

O Tavaresu:

Edi je sve bolje, iako nismo trenirali. Prvi put imamo Tavaresa i Poarijea posle nekog vremena, ali neće biti ni Deka ni Jabuselea, ni Pantera ni Lesora. Scenario je drugačiji jer su u dva tima ovo važni igrači.

Tavares u duelu sa Sajlagićem (Foto: Starsport)

Španci se plaše zbog atmosfere u Beogradu, koja sigurno neće da bude ni najmanje prijateljska:

Teraju vas da sumnjate u svoje stvari, jer nije lako igrati pred toliko ljudi, koji su uključeni u igru i koji bez prestanka navijanja. Razmišljamo, ipak, samo o košarci. Tamo je inače jako teško da se pobedi. Neću da ulazim u to šta Željko Obradović ima da kaže svojim navijačima, jer ne mogu da ulazim u tuđe kuće.

I HEZONA I RUDI NA “ČETVORCI”

Tvrdi Mateo da straha nema:

Ne putujemo sa više straha, razgovaraćemo i razmišljati samo o košarci. Desili su se incidenti koji nažalost nikada nisu smeli da se dese i sada svi moramo da damo svoj deo, da pričamo isključivo o košarci. Moramo da pokušamo svim sredstvima da operemo tu lošu završnicu utakmice, koja se nikome nije dopala i zbog koje nam je žao.

Novinare je zanimalo kako će Real da pokrije poziciju četiri, bez Jabuselea i Deka:

Najlogičnije je da tu igraju Korneli i Hezonja. Čak povremeno i Rudi Fernandez, pa Abalde… Imam više opcija, ali neću tačno da kažem šta ćemo da uradimo.

PROČITAJTE JOŠ:

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Obradović: Eksum insistirao da odradi trening! Probaće da pomogne (VIDEO)

Poznato ko deli pravdu u trećoj utakmici Partizan – Real

7 Komentara

7 Comments

  1. Belvedere

    01.05.2023. at 16:38

    Šta god vi uradili i kako god se serija završila ostace zapisano:
    Real je postupkom 1i 40sekunde pre kraja druge utakmice pokazao koliko ima u njemu likova nesportizma! Ovo naravno mora da se odradi ali vama kao klubu je presuda:SRAMNI STE!!!

  2. tomas

    tomas

    01.05.2023. at 17:35

    Seljacki klub , da imaju imalo obraza prvo bi sami kaznili Jabuselea a u BG bi dosli bez Ljulja i Muse i tako bi pokazali da su veliki klub koji zeli da se smanje tenzije ali naravno oni su pokvaren klub koji je na kvarno hteo da dobije utakmicu koji su gubili sa 15 razlike

    • Slobodan

      01.05.2023. at 18:15

      Tačno sve,ali jedan bačeni novčić,upaljač i nepristojno navijanje može da košta Partizan 50000evra ili igranje sledeće utakmice bez publike.

  3. Станко

    01.05.2023. at 17:50

    Шта рећи. Неспортски, срамно. Нису могли да се помире да су изгубили од боље екипе. Изазвали незапамћен инцидент, актер Серхио Љуљ, а остао НЕКАЖЊЕН а Пантер 2 утакмице. А рвач Јабуселе само 5 уместо дуготрајне дисквалификација.
    Невиђена срамота од Евро лиге!!! 💩💩😡

  4. Pjotr

    01.05.2023. at 18:22

    Navijači budite na nivou kao i do sada.Klub može biti kažnjen sa 50000 evra ili igranjem sledeće utakmice bez publike.Znači bez vređanja gostiju i sudija,bez bacanja metalnog novca,upaljača ili flaše od vode.

  5. Renfro

    01.05.2023. at 21:26

    A jel i bez disanja za vreme utakmice?!

  6. Dragan

    02.05.2023. at 10:29

    Ovoj lik nije uposte kriv. Samo on misli da je trener Reala.
    Lepo je rekao V Djurovic, ovakve utakmice se dobijaju, ne igraju se! Ćus😊

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.